Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

BB-Slen

Share on facebook
Share on Twitter
Print
Tips en venn på e-post
NOK 549.00Antall

 

BB-slen er et vevd sjal som er vevd på beste måte for bæresjal.

Med et langt vevet bæresjal har man mulighet for å bruke mange ulike knytinger. Man kan bære barnet i vugge, mage-mot-mage, framovervendt på hoften eller på ryggen. Man kan også bære tvillinger med Babylonias bæresjal. Med et langt bæresjal er mulighetene uendelige.

Sjalet fungerer like godt til nyfødte som til eldre barn. Barnet sitter anatomisk korrekt, uten å belaste hofter og rygg unaturlig. Med et vevet bæresjal kan du bære barnet ditt så mye du vil.

Babylonias bæresjal er et diagonalvevet sjal, som lett føyer seg til barnet og den som bærer. Det vevede stoffet er håndvevet i India i Fair Trade, som sikrer arbeiderne visse rettigheter. Det er av 100% bomull.

Et lengre sjal betyr at du kan benytte deg av flere typer knytinger og du får dermed større variasjonsmuligheter. På den andre siden er et kortere sjal enklere å ta med seg og det kan være lettere å håndtere.


Utførlige instruksjoner følger med for å bære ett eller to barn. Sjalet kan vaskes i vaskemaskinen, noe som vil gjøre det mykere. Vi anbefaler at sjalet vaskes (alltid uten tøymykner) før bruk. Ved vask vil sjalet krympe med 20-30 %.


Passer sammen med...

Mother Nature ringslynge

Mother-33%
Mother Nature.
Ringslynge i lin.
669.00
NOK 449.00

Ringsjal

Ringsjal fra nyfødt opp til 3 år. Flere fargevalg.

NOK 698.00

Tricot-Slen

Tricot-Slen.
Bæresjal fra 2-18 kg. Flere fargevalg.

NOK 549.00

Belle Baby Carrier

Belle Baby Carriers.
Bæresele fra 0-15 kg.

NOK 799.00

BB-TAI Bæresjal

BB-TAI.
Bæresjal for baby 2-20 kg.

NOK 898.00

Tri-Cotti

Tri-Cotti.
To-delt bæresjal. Fargevalg.

NOK 549.00
Produktanmeldelser
Logg inn for å gi en produktanmeldelse for produktet

 

Løvebarna

Produsert av Løvebarna © 2002 - 2011
mastercard
Denne butikken benytter DIBS, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard.